عضو شويد


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود





تاريخ : شنبه 20 آذر 1395
بازديد : 4962
نويسنده : نيك گهر

دوستان و همکاران گرامی، روشهای رسيدگی به اختلافات مالياتی به موجب آنچه که در قانون مالیاتهای مستقیم به آن تصریح شده است به شرح زیر می باشد :

اول - رئیس امور مالیاتی

دوم - هيات حل اختلاف بدوی

سوم- هیات حل اختلاف تجدید نظر

چهارم - هیات ماده ۲۱۶

پنجم - شوراي عالی مالياتی

ششم - هیات ماده ۲۵۱ مکرر

هفتم - ديوان عدالت اداری

بهرام نیک گهر  09127935220



:: موضوعات مرتبط: مباحث مالياتي , ,
:: برچسب‌ها: اختلاف مالیاتي , حل اختلاف مالیاتي , مراجع حل اختلاف ,
تاريخ : یک شنبه 14 آذر 1395
بازديد : 4994
نويسنده : نيك گهر

دوستان گرامی لازمست بدانیم که :

حقوق ماهانه زیر ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان  و سالانه 18 میلیون تومان از مالیات معاف می‌شود.

شایان ذکر است معافیت فعلی سال 1395 ماهیانه 1.300 هزار تومان و سالانه 156 میلیون ریال میباشد.

بر اساس لایحه بودجه سال آینده سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات‌های مستقیم یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

طبق لایحه بودجه سال ۱۳۹۶ که دولت به مجلس پیشنهاد کرده است. سقف معافیت مالیاتی حقوق در سال آینده ۱۸ میلیون تومان در سال تعیین شده است که این میزان حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه است.

در بند الف تبصره شش لایحه بودجه سال ۱۳۹۶ آمده است: سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سوم اسفند ۱۳۶۶ و اصلاحات بعدی آن در سال ۱۳۹۶ مبلغ ۱۸ میلیون تومان در سال تعیین می‌شود.

بهرام نیک گهر  09127935220



:: موضوعات مرتبط: مباحث مالياتي , ,
:: برچسب‌ها: معافیت مالیاتی حقوق 96 , معافیت 1396 ,
تاريخ : شنبه 13 آذر 1395
بازديد : 4806
نويسنده : نيك گهر

فدراسيون بين‌المللي حسابداران (IFAC) يکي از مهم‌ترين نهادهايي است که در سطح بين‌المللي در زمينه حسابداري و حسابرسي فعاليت می کند. آيفک به منظور تقويت حرفه حسابداري و حسابرسي در جهان و در جهت حفظ منافع عمومي تاسيس شده است.

اين فدراسيون در يازدهمين کنگره جهاني حسابداران در هفتم اکتبر 1977 در مونيخ (آلمان) و با حضور 63 نهاد حسابداري و حسابرسي از 51 کشور جهان تشکيل شده و مقر آن در نيويورک است. در حال حاضر اعضاي فدراسيون شامل 175 نهاد حسابداري و حسابرسي از 130 کشور جهان مي‌باشند که بيش از 8/ 2 ميليون حسابدارحرفه‌اي را تحت پوشش دارد. وظايف اصلي آيفک استاندارد‌ گذاري در سطح بين‌المللي در زمينه حسابداري و حسابرسي، تدوين استانداردهاي آموزش حرفه‌اي مستمر، تدوين آیين رفتار حرفه‌اي براي حسابداران حرفه‌اي و تهيه استانداردهاي حسابداري بخش عمومي است.

فدراسيون بين‌المللي حسابداران در سال 2007 و در سي امين سال تاسيس خود دوم تا هشتم دسامبر (هفته دوم آذرماه) را به‌عنوان «هفته جهاني حسابداري» انتخاب و از اعضاي خود در همه کشورهاي جهان، خواسته يک هفته را به همين نام اعلام کنند و گردهماييها و آيينهاي ويژهاي را به همين مناسبت تدارک ديده و اجرا کنند. جامعه حسابداران رسمي ايران (IACPA) از اعضاي اصلي فدراسيون بين‌المللي حسابداران و به‌عنوان نهاد قانوني حرفه حسابداري و حسابرسي در کشور با دارا بودن بيش از 2 هزار حسابدار رسمي ( CPA) به‌عنوان اعضاي پيوسته و بيش از 10 هزار عضو وابسته (کارکنان حرفه‌اي موسسات حسابرسي) درخواست ثبت «روز حسابدار» در تقويم رسمي کشور را به مراجع ذيربط ارائه کرده و در حال پيگيري موضوع است. جامعه حسابداران رسمي ايران همه ساله در آذرماه مراسم ويژه‌اي را به‌عنوان «روز حسابدار» برگزار  کرده و در اين مراسم از پيشکسوتان حرفه و خادمان حرفه تقدير و تکريم مي‌شود و آيين سوگند حسابداران رسمي جديد را برگزار مي‌کند تا با همراهي همه اهالي حرفه باعث تعالي حرفه حسابداري و حسابرسی در کشور شود.

بهرام نیک گهر  09127935220



:: موضوعات مرتبط: ساير , ,
:: برچسب‌ها: هفته حسابدار , هفته جهانی حسابدار , روز حسابدار ,
تاريخ : چهار شنبه 10 آذر 1395
بازديد : 4683
نويسنده : نيك گهر

1)      بر اساس استانداردهای حسابداری با وقوع یک رویداد مهم بعد از تاریخ ترازنامه ، تعدیلاتی باید صورت گیرد که این مهم در مقررات مالیاتی در نظر گرفته نشده است.

2)      در استانداردهای حسابداری معاملات به دو گروه سریع المعامله و بلند مدت طبقه بندی می شوند. سود وزیان تحقق نیافته حاصل از ارزیابی سرمایه گذاریهای معاملاتی در پایان سال به حساب سود و زیان دوره منظور می گردد، اما زیان تحقق نیافته حاصل از سرمایه گذاریهای بلند مدت هر ساله به حساب سود و زیان دوره منظور شده ولی سود تحقق نیافته به حساب صاحبان سهام منتقل می شود و به حساب سود و زیان سال مورد رسیدگی منظور نمی شود، این در حالی است مقررات مالیاتی زیان تحقق نیافته حاصل از ارزیابی سرمایه گذاریها در پایان سال را هزینه قابل قبول نمی داند و قبول زیان به عنوان هزینه قابل قبول و مشمول مالیات نبود سود به علت انتقال آن به حساب حقوق صاحبان سهام دور از منطق مالیاتی است.

3)      استانداردهای حسابداری شرایطی را برای شناسایی درآمد در نظر دارند، ولی بر طبق منطق مالیاتی فروش یا درآمد به محض انجام معامله باید در دفاتر ثبت و در صورت عدم وصول وجه درآمد یا کالای فروش رفته برابر بند ۲۳ ماده ۱۴۸ جز هزینه های قابل قبول است.

4)      بر طبق استاندارد حسابداری پیش آمدهای احتمالی باید در تاریخ ترازنامه مدنظر قرار گرفته و آثاری مالی آن برآورد و ذخیره در حسابها در نظر گرفته شود که در این باره در فصل هزینه های قابل قبول در مقررات مالیاتی پیش پینی صورت نگرفته است و قابل قبول نمی باشد.

5)      موارد مندرج در بیانیه شماره ۹ استانداردهای حسابداری در خصوص موادی چون شناسایی در آمد معادل مخارج متحمله ای که زیان آن محتمل است، شناسایی مخارج پیمان در دوره وقوع به عنوان هزینه و شناسایی زیان قابل پیش بینی پیمان در همان دوره، مورد قبول مقررات مالیاتی نبوده و مالیات بر اساس سود تحقق یافته حاصل از عملیات سالانه و یا اعمال ضریب که در خصوص پیمانکاران خارجی مورد دوم صادق است به نرخ ۱۲ درصد.

بهرام نیک گهر  09127935220



:: موضوعات مرتبط: ساير , ,
:: برچسب‌ها: مغایرت با قوانین مالیاتی , مغایرتهای استاندارد حسابداری ,
بسته خودآموز حسابداری آس حساب
این وبسایت در سامانه پایگاههای اینترنتی وزارت ارشاد اسلامی ثبت شده است. http://samandehi.ir/Default.aspx

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آموزش حسابداري آسان و آدرس ashesab.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com